7 Mayıs 2009 Perşembe

plaj çantası modelleri

2009 yazına şık plaj çantaları ile giriş yapın ;)
erkek rezervasyon yaptırdıysanız şimdi sıra bikini ve çantada ;)

Devamını Oku...

erkek ve kadın bere modelleri

konu başlığımız biraz ilginç oldu ama ancak böyle yazılıyor :) örgü bere modelleri
erkek bere modeli
kadın bere modeli


pembe bere
Devamını Oku...

örgü atkı bere takımları

takım olarak örülmüş desenleri ve motifleri ile gözlerimizin pasını alan örgü atkı ve bere takımları
atkı ve şapka
derya baykal deryalı günler programında yanılmıyorsam buna benzer örnek göstermişti. Atkı örnekleri
bu örneğe ben bayıldım çok güzel
derya gibi örgüler
Devamını Oku...

6 Mayıs 2009 Çarşamba

dantel mutfak takımı 2009

bu yılın modası olacağını düşündüğüm dantel mutfak takımı modelleri 2009
bayanlar şimdiden örneklerini almaya başlayın. şuan çok sabırsız bir şekilde ay ne kadar güzelmiş bunlar dediğini duyar gibiyim :)





Devamını Oku...

afgan yatak örtüsü - afgan örgüleri

farklı yörelere ait örgü modelleri paylaşımına başladık.
afgan yatak örtüsü modeli, afkan örgüler
Devamını Oku...

4 Mayıs 2009 Pazartesi

gemy abiye elbise modelleri

Gemy 2009 koleksiyonundan birbirinden şık abiye elbise modelleri…
Dizüstünde tasarlanan elbise modellerinde baharın etkisi ile doğal olarak hayatımıza giren canlı renkler kumaşlard da öne çıkıyor.
Pembe, deniz mavisi, sarı, krem ve beyaz tüm canlılığı ile Gemy koleksiyonunu süslüyor. Abiye elbise modellerinin ön kısmına gösterilen özen ve detay benzer bir şekilde sırt dekoltesine ve arka kısmına da gösterilmiş. 2009 ilkbahar/yaz Gemy abiye elbise kataloğu…






Devamını Oku...

Derercuny 2009 ilk bahar koleksiyonu

4 sezondur Milan moda haftasının müdavimlerinden olan Derercuny markası, 2009 bahar sezonu yeni modelleri ile karşımıza çıkıyor. Akıllarda yereden bir hazır giyim koleksiyonu ile podyuma çıkan Derercuny markası, bayanları genç ve hatta daha genç göstermek alışık olmadığımız bir tasarım sunuyor. Beyaz ve şeker pembesi tonlarının hükmettiği renk paletine şifon ve parlak kumaşlar eşlik ediyor.

Derercuny 2009 ilk bahar koleksiyonu








Devamını Oku...

3 Mayıs 2009 Pazar

2009 koleksiyonu çantalar

2009 koleksiyonu çantalar

En köklü ayakkabı ve çanta markalarından biri olan Elle, 2009 yaz sezonu koleksiyonun ile çarpıcı modelleri göze batıyor Dore ve lame modelleri de vitrinde yerlerini bulmuşlar... Bunun yanı sıra canlı renklerdeki ekoseli modelleri ve parlak çantalarına da mutlaka bir göz gezdirin!
Divarese'nin yeni sezon koleksiyonunda rengarenk çantalar ve ayakkabılar var. Kırmızı, mor, mürdüm, turuncu gibi canlı renklerdeki aksesuarları ve pastel tonlardaki kıyafetlerinizi hareketlendirmek için kullanabilirsiniz. Divarese'nin ürünleri ile bahar aylarını karnavala çevirmeye hazırlanın!
Kurulduğu 1856 yılından beri kaliteli tasarımlarıyle gündemde olan Burberry, 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda da bu çizgisini koruyor. Markanın yeni sezon modellerinde öne çıkan renkler beyaz, bordo, siyah ve lacivert. Çanta ve terlik gibi aksesuarlar ise yaz aylarında şıklığınızı tamamlayacak en önemli unsurlar...Kurulduğu 1856 yılından beri kaliteli tasarımlarıyle gündemde olan Burberry, 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda da bu çizgisini koruyor. Markanın yeni sezon modellerinde öne çıkan renkler beyaz, bordo, siyah ve lacivert. Çanta ve terlik gibi aksesuarlar ise yaz aylarında şıklığınızı tamamlayacak en önemli unsurlar...


Devamını Oku...

şık abiye elbiseler

Yazın etkisini artırmaya başlaması ile , Nişan , düğün ve özel günler için davetiyeler yakında gelmeye başlayacaktır.Ve yine dolabımızda yeni elbiseler için yer ayırmaya başlama zamanı geldi. Gardropdaki abiye elbiselerinden bunalan, gece kıyafetlerini yenilemek isteyen bayanlar için Ronald Joyce‘dan birbirinden şık abiye elbise modelleri.

Ronald Joyce‘un yeni sezon abiye modellerinde şeker pembesi ve patlıcan moru favori renkler arasında.






Devamını Oku...