11 Haziran 2009 Perşembe

2009 sütyen modelleri

Dünyaca ünlü iç çamaşırı ve moda markası victoria secret 2009 sütyen modelleri Göğüslerinizi istediğiniz şekile sokabilmek ve şık bir iç görünüme kavuşmak istiyorsanız; yeni model ve özellikleri olan sütyen modellerine göz gezdirmelisiniz. Göğüslerinizin büyüklüğünden ya da küçüklüğünden şikayetciyseniz veya bebeğinizi emziriyorsanız; ihtiyacınızı karşılayacak victoria secret sütyen modelleri , dantel örnekleri ve örgü modellerinin değişmez adresi dantelix.com'da sizlerle


























Devamını Oku...

askısız ve askılı yazlık elbise modelleri

Çetin geçen kışdan sonra yazın sıcaklarında keyif yapmak hepimizin en doğal hakkı. Şık ve modern giyinmek olmadan tadı çıkmaz ;) Herkesin gözü benim üzerimde olmalı diyenler için çok güzel askısız ve askılı yazlık elbise modelleri karışık bir menü hazırladım. 2009 elbise modelleri ile modanın kalbi Dantelix.com'da atıyor ;)













Devamını Oku...

10 Haziran 2009 Çarşamba

yazlık elbise modelleri 2009

Yaz aylarının gelmesi ile örgü modelleri ve dantel örneklerine biraz ara verelim diye düşündük ve modaya uygun yazlık giysiler ile kadınların seçimlerine ve yeni modellere ulaşmasına yardımcı olalım istedik.
2009 yazı geç geldi ama güzel geldi. Artık yazlık elbiseler almak için tam zamanı. Bayanlar için cıvıl cıvıl renklerden oluşan 2009 yazlık elbise modelleri
Pembe, kırmızı, mor, mavi, uzun, kısa…. herkese her zevke uygun 2009 elbiseler var.Sizler için seçtiğimiz resimler için devam edin.



























Devamını Oku...