1 Aralık 2008 Pazartesi

Örgü kafeler geliyor

Sempati El Örgü Yünleri, kadınlara örgü yapmayı sevdirmek için örgü kafeler kuruyor.

Kafelerden örgü ipi almaya gelen müşteriye eğer talep ederse örgü eğitimi verilecek. Sempati mağazalarından iplik alanlar, tecrübeli elamanlar tarafından eğitilecek. Şirketin hedefi, kafeye gelen bir kadına örgü yapmayı öğretmek.
Mağazaya örgü yapmayı bilmeden gelen bayanı örgü yaparak çıkarmak isteyen şirket yetkilileri, bu kafelerin sosyal hayata da katkı sağlayacağını düşünüyor. Sempati El Örgü İplikleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koçer, örgü kafelerin kasım ayında açılmaya başlayacağını söyledi.
Çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ifade eden Koçer, öncelikle 2 mağazada açılacak kafelerin her geçen gün artacağını dile getirdi. Koçer, örgü kafeyi bir kafe gibi kuracaklarını ifade etti. Koçer, "Bayan gelip beğendiği yünü alacak, örgü yapmayı bilmeyen bir bayan, işi öğrenmiş olarak çıkacak. Elemanlarımız müşterilerimize örgü yapmayı öğretecek. Bu bir anlamda eğitim olacak.
İşin gidişatına göre hizmetlerimiz olacak. Örgünün ustalarını davet ederek örgü günleri düzenleyeceğiz. Örgü alanında farklı aktiviteler yapılacak." dedi. 2004 yılında el örgü yünü sektöründeki boşluğu gören Koçer, boşluğu değerlendirerek Sempati ile pazara girdiklerini dile getirdi.
İç ve dış piyasaya üretim yaptıklarını anlatan Koçer, "Hedefimiz kendi sekmentimizde ilk üçtü. Bu yıl itibariyle de hedefimize ulaştık. Yurt dışında da kendi markamız ile İtalya, Portekiz ve İngiltere'de faaliyet gösteriyoruz. Ortadoğu'da, Suriye, Lübnan ve Ürdün'e çalışıyoruzz. Bu ülkelerde de Sempati olarak ürün satıyoruz" şeklinde konuştu.Facebook'ta Paylaş

1 yorum:

  1. Çok yakında açacak olduğum örgü dükkanım için aynı şeyleri düşünmekteyim.Sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyarım.Ben Çorum'da oturuyorum ve bu Çorum'da bie ilk olacak.Lütfen benimle iletişime geçebilirmisiniz?

    YanıtlaSil

Yazıyı beğendiyseniz lütfen yorum yapın.